Dataverwijdering icoon

Dataverwijdering & IT Recycling

IT Recycling

Weet u ook niet meer waar u met al die oude kabels of computers naar toe moet? Wij nemen alle oude kabels in evenals computers, laptops en tablets. Oude monitoren en printers nemen wij in principe niet meer in, deze kunt u aanbieden bij uw gemeentelijk afvalbrengstation. Bij grote hoeveelheden stellen wij het op prijs als u even vooraf laat weten dat u komt. Een enkele PC of laptop kunt u ook afgeven zonder afspraak.

Dataverwijdering

Ondernemingen en instellingen, maar ook veel particulieren hebben tegenwoordig veel computerapparatuur in gebruik. Regelmatig wordt deze apparatuur vervangen, maar een verantwoorde afvoer van oude apparatuur is meestal meer werk dan verwacht. Er staan immers vaak nog vertrouwelijke gegevens op die u liever niet op straat terugvindt. Enkele voorbeelden van producten waarvan wij alle data kunnen verwijderen zijn: tapes, diskettes, cd/dvd-roms, usb-sticks, harde schijven, computers, laptops, tablets, telefoons.
100% veilige verwijdering van data betekend vaak wel dat het product volledig onbruikbaar wordt gemaakt.

Het verwijderen van data kunnen wij zowel op locatie, als in ons bedrijf uitvoeren. Aangezien de werkzaamheden betrekking hebben op uw persoons- of bedrijfsgegevens kan de keuze gemaakt worden voor dataverwijdering op locatie. Bij deze keuze wordt een deskundig team ingezet die de werkzaamheden bij u komt uitvoeren. Dit team verwijdert alle data van uw apparatuur met de gecertificeerde software van Blancco of vernietigd de producten. In het andere geval komen onze medewerkers de apparatuur ophalen en retourneren.

De mogelijkheden van dataverwijdering (met certificaat):

Na verwijdering van data met het door de AIVD gecertificeerde Blancco kan Wisja.net ook zorgdragen voor (her)installatie van software, bijvoorbeeld bij hergebruik van de apparatuur.

De totale kosten van deze dienst zijn afhankelijk van de hoeveelheid te verwijderen producten en de keuze of u het op locatie wil laten uitvoeren. U kunt eventueel via info@wisja.net een offerte aanvragen, zet in uw mail om welk soort producten het gaat, de hoeveelheid en de locatie.

Heeft u interesse in onze diensten of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken via Info@Wisja.net of 0180-660970 Dataverwijdering met Blancco