Over Computershop Lekkerkerk icoon

Over Computershop Lekkerkerk

foto van de winkel

Computershop Lekkerkerk biedt, sinds 2002, een breed assortiment computers en laptops, losse onderdelen, randapparatuur en software. Wij zijn een van de grootste leveranciers van hardware & software in de Krimpenerwaard. Wij geven u graag persoonlijk advies in duidelijke taal! U krijgt als klant altijd onze volle aandacht en de beste service.

Als u problemen ondervindt met uw PC / notebook of als u toe bent aan nieuwe apparatuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technische dienst staat klaar voor professionele reparaties aan PC's, laptops en randapparatuur.

U bent bij ons aan het juiste adres voor reparaties van alle merken Windows computers. Wij hebben een eigen technische dienst die op een snelle en vakkundige manier uw probleem oplost. Afhankelijk van de drukte zullen reparaties gemiddeld 3 tot 4 werkdagen in beslag nemen, uiteraard proberen wij deze periode zo kort mogelijk te houden. U kunt vooraf altijd even bellen om te vragen wat de gemiddelde reparatieduur op dat moment is.

-- Door de grote drukte loopt de huidge reparatietermijn op tot ongeveer 1 week of in sommige gevallen meer dan 1 week! --

Wilt u de actuele reparatietermijn weten? U kunt ons tijdens kantooruren ook bereiken via Whatsapp op 06-82505213.

Reparatiekosten

Wij hanteren een onderzoekstarief van € 27,50
(Dit staat gelijk aan de eerste 30 minuten arbeid)
Reparaties worden daarna per extra 10 of 30 minuten afgerekend.
Wij repareren ongevraagd tot een bedrag van € 75,-
Indien het totale reparatiebedrag (incl. onderzoekskosten) daar boven uitkomt nemen wij eerst contact met u op om te overleggen of u de reparatie wil laten uitvoeren.

Spoedreparaties

In het geval van grote spoed kennen wij een speciaal spoedtarief (voorrang bij reparatie). Het tarief is € 50,- Dit bedrag komt bovenop de overige kosten van de reparatie. Uw reparatie is, als u kiest voor het spoedtarief, automatisch de eerst volgende in de wachtrij.
Bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Technische problemen kunnen vergaande gevolgen hebben voor de werking van uw apparaat. Het is altijd aan te raden om (belangrijke) data op meerdere plekken op te slaan. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor enige vorm van dataverlies.