PC advies

Advies bij aanschaf van een PC

De aankoop van een pc

U overweegt een pc aan te schaffen, maar u weet niet precies waar u op moet letten. Dan bent u bij Wisja.net aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies. Heeft u na het lezen van de informatie nog meer vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Om een juiste keuze voor een PC te maken hebben we voor u een aantal gebruiksdoeleinden gedefinieerd. Bedenk vooraf goed wat u met de PC wilt gaan doen en kijk welke PC dan het beste bij u past.

1. Basis PC

U wilt de PC voornamelijk gaan gebruiken voor basis werkzaamheden zoals internetten, e-mailen, tekstverwerken etc. U stelt geen hoge eisen aan uw PC. In dat geval is de Basis PC een juiste keuze. De Basis PC is een standaard PC tegen lage kosten.

2. Multimedia PC

U verwacht veel van uw PC op allerlei gebied, waarbij de PC vrij intensief gebruikt wordt. De PC draait speelt moeiteloos YouTube video af, download zonder problemen materiaal van internet en kan nieuwere games met een acceptabele performance draaien. Een Multimedia PC biedt dan uitkomst. Deze PC is uitgerust met de juiste componenten om deze zwaardere bewerkingen snel uit te kunnen voeren.

3. Gaming / Videobewerking PC

Uw vrije tijd besteedt u graag aan het spelen van games, het liefst online. De gaming PC is op alle onderdelen weer wat zwaarder uitgevoerd dan de multimedia PC en is uitgerust met componenten om video, games in beeld en geluid volledig tot zijn recht te laten komen. Ook voor HD video bewerking heeft deze luxe PC voldoende kracht in huis. Er is meer dan genoeg opslagruimte voor vele uren aan videomateriaal.